Vi præsenterer CSGO10-klistermærkekonkurrencen

Hjem » Vi præsenterer CSGO10-klistermærkekonkurrencen
author image by gaminggeek | 0 Comments | 30. marts 2022

For at fejre CS:GO’s kommende 10-års fødselsdag tager vi imod indsendelser til endnu en klistermærkekapsel i CS:GO-temaet.

Denne gang er temaet “CS:GO” (og kun CS:GO). I løbet af de sidste ti år har CS:GO-spillet udviklet sig fra en beta til det mest populære spil på Steam, og vi glæder os til se indsendelserne igennem for at finde fede klistermærker, som fejrer alt, der har med CS:GO at gøre! Klistermærkernes design må være i en hvilken som helst stil, så længe alle design er originale med undtagelse af Counter-Strike-logoer og -ikoner.

For at hjælpe os med at sortere de tematiske indsendelser beder vi jer tagge dem med “CSGO10” i titlen i værkstedet (f.eks. “CSGO10 | Klistermærkenavn”). I kan godt indsende tidligere værkstedsindsendelser til kapslen, bare I tagger dem, så vi nemmere kan finde dem.

Alle indsendelser til denne begivenhed skal være færdige og indsendt til værkstedet før d. 21. juli 2022. Den vindende kapsel udgives omkring CS:GO’s 10-års fødselsdag (21. august 2022). Alle emner, som indsendes til denne begivenhed, vil stadigvæk kunne bruges til fremtidige klistermærkekapsler.

Held og lykke og rigtig god fornøjelse! Vi glæder os til at se, hvad fællesskabet finder på!

SE MERE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Captcha Plus loading...

JOIN VORES DISCORD ✅

Hit enter to search or ESC to close